ПРО РЕСТОРАН

BEEF відкрито в 2010 році. Це один з кращих стейкхаусів України, найкращий м'ясний ресторан України за версією національної премії «Сіль». У 2024 році посів #68 місце у світі за рейтингом World Best Steak Restaurants (#86 місце у 2023 році та #76 місце у 2022 році). У BEEF зберігається найбільша колекція стейків найкращих світових виробників та мʼясо власного виробництва Ukrainian BEEF Selection.

Архітектор ресторану – Альберто Фойо, професор архітектури Колумбійського університету (Нью-Йорк). Просторий, лаконічний, чесний – так про дизайн BEEF говорять його гості.

ПРО М'ЯСО

Основний продукт ресторану – м'ясо.

Американські мармурові стейки органічної ферми Creekstone Farms в BEEF готують на чотириметровому відкритому грилі Parrilla й у вугільній печі.

Щодня ресторан відкривається о 10:00 і працює до 23:00.

МЕНЮ

У меню:

сніданки з безлімітною кавою по буднях з 10:00 до 12:00 і з 10:00 до 16:00 у вихідні; ланчі з хорошим вибором страв з 12:00 до 16:00; вечері в камерній атмосфері і для великих компаній.

Для особливого знайомства з рестораном оберіть Chef's table –вечеря, яку готує для вас особисто шеф-кухар на кухні ресторану.

МАЙСТЕР-КЛАСИ

Регулярно BEEF проводить майстер-класи: по стейкам та коктейлям.

У теплу пору року особливо приємно розташуватися на терасі BEEF, спостерігати за життям центру міста.

МОЖЛИВОСТІ

Для банкетів або переговорів BEEF може запропонувати окремий зал до 50 осіб на другому поверсі ресторану, надати плазмову панель для презентацій.

КОМАНДА

team1

Руслан Шибаєв

Власник BEEF

team1

Олександр Степаниця

Керуючий менеджер

team1

Ксенія Амбер

Бренд-шеф

team1

Дмитро Сергійович

Менеджер ресторану

team1

Олександр Прохоров

Шеф-сомельє

team1

Георгій Бивалін

Шеф-бармен