ПРО РЕСТОРАН

BEEF відкрито в 2010 році, ресторан тричі удостоївся премії «Найкращий м'ясний ресторан України» (Національна ресторанна премія СІЛЬ 2013, 2016, 2019 років), також ресторан має премією Wine Spectator.

Архітектор ресторану – Альберто Фойо, професор архітектури Колумбійського університету (Нью-Йорк). Просторий, лаконічний, чесний – так про дизайн BEEF гооврять його гості.

ПРО М'ЯСО

Основний продукт ресторану – м'ясо.

Американські мармурові стейки органічної ферми Creekstone Farms в BEEF готують на чотириметровому відкритому грилі Parrilla і в дров'яної печі.

Щодня ресторан відкривається о 10:00 і працює до 21:00.

МЕНЮ

У меню:

сніданки з безлімітною кавою по буднях з 10:00 до 12:00 і з 10:00 до 16:00 у вихідні; ланчі з хорошим вибором страв з 12:00 до 16:00; вечері в камерній атмосфері і для великих компаній.

Для особливого знайомства з рестораном оберіть Chef's table –вечеря, яку готує для вас особисто шеф-кухар на кухні ресторану.

МАЙСТЕР-КЛАСИ

Регулярно BEEF проводить майстер-класи: по стейкам, коктейлям і дитячі кулінарні майстер-класи.

У теплу пору року особливо примно розташуватися на терасі BEEF, спостерігати за життям центру міста.

МОЖЛИВОСТІ

Для банкетів або переговорів BEEF може запропонувати окремий зал до 50 осіб на другому поверсі ресторану, надати плазмову панель для презентацій.

Дитяча кімната працює в ресторані за запитом гостей.

КОМАНДА

team1

Руслан Шибаєв

Власник BEEF

team1

Володимир Сторожук

Керуючий менеджер

team1

Ігор Зражевський

Шеф-кухар

team1

Андрій Зелінський

Менеджер гостинності

team1

Олександр Прохоров

Шеф-сомельє