Режим роботи ресторану:

Нд - Ср: з 10:00 до 22:00
Чт - Сб: з 10:00 до 23:00

М'ясний ресторан BEEF - доставка

Фільтр

Очікуємо

22 серпня запрошуємо на дегустацію витриманих українських стейків.

На вас чекає особливе меню:
легкі брускети, тартар, цукіні з соусом беарнез,
4 стейки з різним характером — Нью-Йорк, Ковбой (28 днів), Стара корова, Портер (60 днів),
у пейрингу — вина від Leleka Winery та інші позиції з українського винограду у французькому стилі,
на десерт — сорбет з троянди та порічки.

Вечір має й іншу важливу мету — збір донатів для нашого друга та екс сомельє BEEF, Олександра Прохорова, який зараз захищає Україну.

Це подія для тих, хто цінує витримку — у м’ясі, вині та людях.

Очікуємо

Вони чекали свій момент десятиліттями. І він станеться у BEEF. Так, це про Vintage Voyage, який відбудеться в четвер 28.08 о 19:00.

Vintage Voyage – це та сама подія, де рідкісний алкоголь знаходить свого поціновувача.

Наш барменеджер Георгій Бивалін, полює на аукціонах за рідкісними пляшками алкоголю, яких більше не випускають.

Очікуємо

Шефські вечері повертаються у BEEF — тепер ще й у компанії Ольги Мартиновської.

Це додаткова ексклюзивна опція ресторану — шефські вечері під керівництвом Ольги. Формат, що дозволяє вам буквально опинитись у центрі гастрономічної події: ваш стіл розташований на самій кухні, а шеф — на відстані витягнутої руки.

Шість подач. Одна історія. І завжди ті самі головні герої: преміальні стейки, винна пара до кожної страви — і атмосфера, де кожен рух кухаря перетворюється на виставу.

Ольга Мартиновська — шеф-кухар, дуууже строга суддя «Мастер Шеф», засновниця Першої Української Кулінарної Академії та співзасновниця застосунку CULINARA — погодилась ділитись із нами своїм авторським підходом.

Ці вечері відбуватимуться за попереднім погодженням: ви обираєте бажану дату — ми звіряємо її з графіком Ольги (а він завжди насичений). Саме тому ці вечері — рідкісні, камерні та особливі.