М'ясний ресторан BEEF - доставка
Ризото готуємо на курячому бульйоні з білими грибами та соусом деміглас.
Для цього бургера ми готуємо котлети з української та американської яловичини з листом салату бостон, червоною цибулею, маринованим огірком та кільцями томату. Дві булочки бріош шеф змащує соусом BBQ.
Класичний італійський десерт подаємо у карамелі з карамелізованим ананасом та імбиром.
Ми приготуємо для вас сніданок з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.
Фокачча, сіміт, темний з насінням, пшеничний на заквасці та вершкове масло з анчоусами.
Млинець подаємо зі слабосолоним лососем, авокадо, свіжим шпинатом, слайсами сиру Чедер, маринованим огірком, діпами з сиру фета та вареним курячим яйцем.
Запечена картопля з грибами
Basque burnt cheesecake – відомий чизкейк з Країни Басків. Його готують у печі з сиру Філадельфія, вершків та натуральної ванілі.
Профітролі з кремом патісьєр
Тарт з пісочного тіста з горіхом пекан
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
Італійський десерт готуємо за класичним рецептом.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
Салат готуємо з карамелізованим в соусі теріякі баклажаном, королівським манго, томатами чері, сиром страчателла та кінзою.
Сезонні овочі готуємо для вас на грилі
Обсмажена на грилі кукурудза із вершковим маслом.
Лосось обсмажуємо до хрусткої скоринки. Подаємо з молодими овочами з кокосовим соусом карі та червоною ікрою.
Обсмажені з часником гребінці, креветки JAMBO, восьминіг, вершки, часникова олія, зелень, чіабатта.
Дорадо готуємо на грилі, подаємо з лимоном та перцевим соусом.
600-800 г
Спаржа на грилі.
Тушена у власному соку традиційна італійська яловичина на кістці з овочами та соусом демігляс.
Обсмажений іспанський перець Падрон, морська сіль.