Усі товари

Фільтр
0,00 грн
2 900,00 грн

Найпопулярніший стейк, дуже соковитий, з ніжним та солодкуватим смаком. Чим більше в стейку жирових прожилок, тим ніжніше і соковитіше м'ясо. Яловичина категорії Prime має дуже високий рівень мармуру.

Рібай Prime USA 450г.

У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.

Нью-Йорк High Choice USA 450 г.

Соковитий та ніжний стейк із солодкуватим смаком.

Рібай High Choice USA 450 г.

Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.

Філе-міньйон USA

Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.

Філе-міньйон UA 230 г.

Для бургера готуємо котлету з філе індички, додаємо салат бостон та яблуко. Булочки бріош змащуємо соусом дор-блю.

Булка бріош із соусом гірчичний тартар, слайси тендерлоіну UA, сир чеддер та картопля фрі з соусом

Булка бріош, котлета з рубаного стейку RIBEYE PRIME, сир чеддер, бекон, фуа-гра, листя айсберга, огірок, томат, кільця фрі, трюфельна олія, соус BBQ з картоплею фрі та соусом.

Для цього бургера ми готуємо котлети з української та американської яловичини з листом салату бостон, червоною цибулею, маринованим огірком та кільцями томату. Дві булочки бріош шеф змащує соусом BBQ. 

Готуємо з міксом салату, зеленим огірком, редискою, селерою, яблуком, авокадо, зернами гранату та насінням гарбуза. 

Basque burnt cheesecake – відомий чизкейк з Країни Басків. Його готують у печі з сиру Філадельфія, вершків та натуральної ванілі.

 

Великий сніданок BEEF ми приготуємо для вас з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.

Для великого сніданку готуємо яєчню з трьох яєць, додаємо смажений цукіні, бекон, ростбіф, шампіньйони, томати чері, шпинат. Подаємо з хлібом симіт та пітою.

0,00 грн
290,00 грн

Томатний італо-американський суп на основі рибного бульйону. До супу додаємо лосось, креветку, мідії та кальмар. Подаємо з грильованою чіабатою та скибочкою лайма. 

Карпачо з яловичини UA

Картопляний гратен з сирним соусом

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Вафлі готуємо на основі свіжого цукіні і шпинату. Подаємо з яйцем пашот, слабосоленим лососем і пікантним сирним соусом. 

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або узвар.

0,00 грн
220,00 грн

Класичний італійський десерт подаємо у карамелі з карамелізованим ананасом та імбиром.

 

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або узвар.

Готуємо з салату айсберг з тертим пармезаном та цукерками з бекону. Подаємо з соусом Цезар, томатами та яйцем, панірованим у насінні. 

 

 

Яйця пашот з лососем та авокадо ми приготуємо для вас з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.