Усі товари
Найпопулярніший стейк, дуже соковитий, з ніжним та солодкуватим смаком. Чим більше в стейку жирових прожилок, тим ніжніше і соковитіше м'ясо. Яловичина категорії Prime має дуже високий рівень мармуру.
Рібай Prime USA 450г.
У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.
Нью-Йорк High Choice USA 450 г.
Соковитий та ніжний стейк із солодкуватим смаком.
Рібай High Choice USA 450 г.
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон USA
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон UA 230 г.
Для бургера готуємо котлету з філе індички, додаємо салат бостон та яблуко. Булочки бріош змащуємо соусом дор-блю.
Булка бріош із соусом гірчичний тартар, слайси тендерлоіну UA, сир чеддер та картопля фрі з соусом
Булка бріош, котлета з рубаного стейку RIBEYE PRIME, сир чеддер, бекон, фуа-гра, листя айсберга, огірок, томат, кільця фрі, трюфельна олія, соус BBQ з картоплею фрі та соусом.
Для цього бургера ми готуємо котлети з української та американської яловичини з листом салату бостон, червоною цибулею, маринованим огірком та кільцями томату. Дві булочки бріош шеф змащує соусом BBQ.
Готуємо з міксом салату, зеленим огірком, редискою, селерою, яблуком, авокадо, зернами гранату та насінням гарбуза.
Basque burnt cheesecake – відомий чизкейк з Країни Басків. Його готують у печі з сиру Філадельфія, вершків та натуральної ванілі.
Великий сніданок BEEF ми приготуємо для вас з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.
Для великого сніданку готуємо яєчню з трьох яєць, додаємо смажений цукіні, бекон, ростбіф, шампіньйони, томати чері, шпинат. Подаємо з хлібом симіт та пітою.
Томатний італо-американський суп на основі рибного бульйону. До супу додаємо лосось, креветку, мідії та кальмар. Подаємо з грильованою чіабатою та скибочкою лайма.
Карпачо з яловичини UA
Картопляний гратен з сирним соусом
Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.
Вафлі готуємо на основі свіжого цукіні і шпинату. Подаємо з яйцем пашот, слабосоленим лососем і пікантним сирним соусом.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або узвар.
Класичний італійський десерт подаємо у карамелі з карамелізованим ананасом та імбиром.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або узвар.
Готуємо з салату айсберг з тертим пармезаном та цукерками з бекону. Подаємо з соусом Цезар, томатами та яйцем, панірованим у насінні.
Яйця пашот з лососем та авокадо ми приготуємо для вас з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.