М'ясний ресторан BEEF - доставка
Готуємо з салату айсберг з тертим пармезаном та цукерками з бекону. Подаємо з соусом Цезар, томатами та яйцем, панірованим у насінні.
Для цього бургера ми готуємо котлети з української та американської яловичини з листом салату бостон, червоною цибулею, маринованим огірком та кільцями томату. Дві булочки бріош шеф змащує соусом BBQ.
Класичний італійський десерт подаємо у карамелі з карамелізованим ананасом та імбиром.
Ми приготуємо для вас сніданок з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.
BEEF Selection – українське мʼясо від найкращих українських ферм, селекцію якого проводить команда ресторану. Це мʼясо можна спробувати тільки в ресторані BEEF.
Млинець подаємо зі слабосолоним лососем, авокадо, свіжим шпинатом, слайсами сиру Чедер, маринованим огірком, діпами з сиру фета та вареним курячим яйцем.
Basque burnt cheesecake – відомий чизкейк з Країни Басків. Його готують у печі з сиру Філадельфія, вершків та натуральної ванілі.
Профітролі з кремом патісьєр
Тарт з пісочного тіста з горіхом пекан
Рожева канадська форель на грилі
Італійський десерт готуємо за класичним рецептом.
Котлету для бургера готуємо з яловичини BEEF Selection dry-aged. Додаємо сир чеддер, салат айсберг, маринований перець халапеньйо. Соус кімчі тартар на основі густого йогурту, гострих огірків у кімчі, цибулі шалот.
Мікс салатів, тигрові креветки, манго, авокадо, огірок, заправка вінегрет (з бальзаміком, апельсиновий фреш, французька гірчиця та оливкова олія), цедра Лайма, м'ята, хрумке тісто катаїфі
Салат готуємо з карамелізованим в соусі теріякі баклажаном, королівським манго, томатами чері, сиром страчателла та кінзою.
Цукіні, баклажани, молода морква, томати чері, перець капі зі збитим лабне, песто та зеленою олією.
Обсмажена на грилі кукурудза із вершковим маслом.
Спаржа на грилі.
Лосось обсмажуємо до хрусткої скоринки. Подаємо з молодими овочами з кокосовим соусом карі та червоною ікрою.
Обсмажений іспанський перець Падрон, морська сіль.
Обсмажені з часником гребінці, креветки JAMBO, восьминіг, вершки, часникова олія, зелень, чіабатта.