Усі товари
У стейку ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон ARG 230 г
Найпопулярніший стейк, дуже соковитий, з ніжним та солодкуватим смаком. Чим більше в стейку жирових прожилок, тим ніжніше і соковитіше м'ясо. Яловичина категорії Prime має дуже високий рівень мармуру.
Рібай Prime USA 450г.
У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.
Нью-Йорк Prime USA 450 г.
Соковитий та ніжний стейк із солодкуватим смаком.
Рібай Choice USA 450 г.
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон UA 230 г.
До кожного бургер пропонуємо на вибір картоплю фрі або пюре, соус.
Булка бріош із соусом гірчичний тартар, слайси тендерлоіну UA, сир чеддер та картопля фрі з соусом
Булка бріош, котлета з рубаного стейку RIBEYE PRIME, сир чеддер, бекон, фуа-гра, листя айсберга, огірок, томат, кільця фрі, трюфельна олія, соус BBQ з картоплею фрі та соусом.
Для цього бургера ми готуємо котлети з української та американської яловичини з листом салату бостон, червоною цибулею, маринованим огірком та кільцями томату. Дві булочки бріош шеф змащує соусом BBQ.
Обидві булочки бріош змащені соусом BBQ, використовуємо котлету з рослинного м'яса BEYOND MEAT, змащену топленим вершковим маслом, лист салату бостон, червону цибулю, маринований солодкий огірок та кільця томату.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс.
Мигдальну меренгу готуємо з кремом Earl Grey, грушею, мигдальними пластівцями та молочною крихтою.
Класичний італійський десерт подаємо у карамелі з карамелізованим ананасом та імбиром.
Легке та ніжне тістечко з кремом патісʼєр подаємо з ганашем на молочному та чорному шоколаді.
Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.
Два яйця пашот зі слабосоленим лососем, авокадо, томатами чері та міксом салату. Додаємо соус Голандез та червону ікру.
Сезонні гриби гливи у хрусткій скоринці з пряним грецьким йогуртом.
Качина ніжка конфі та пюре з батату
Опалений баклажан з томленим ягням, пряним йогуртом, міксом свіжої зелені та зернами граната.
Бурату подаємо з печеними перцями у гірчично-медовому маринаді з соусом Гремолата та зеленою олією.
Картопляний гратен з сирним соусом
Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.
Вафлі готуємо на основі свіжого цукіні і шпинату. Подаємо з яйцем пашот, слабосоленим лососем і пікантним сирним соусом.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс.