Усі товари

Фільтр
0,00 грн
1 600,00 грн

У стейку ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.

 

Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.

Філе-міньйон ARG 230 г

0,00 грн
2 200,00 грн

Найпопулярніший стейк, дуже соковитий, з ніжним та солодкуватим смаком. Чим більше в стейку жирових прожилок, тим ніжніше і соковитіше м'ясо. Яловичина категорії Prime має дуже високий рівень мармуру.

Рібай Prime USA 450г.

У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.

Нью-Йорк Prime USA 450 г.

0,00 грн
1 900,00 грн

Соковитий та ніжний стейк із солодкуватим смаком.

Рібай Choice USA 450 г.

Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.

Філе-міньйон UA 230 г.

До кожного бургер пропонуємо на вибір картоплю фрі або пюре, соус. 

Булка бріош із соусом гірчичний тартар, слайси тендерлоіну UA, сир чеддер та картопля фрі з соусом

Булка бріош, котлета з рубаного стейку RIBEYE PRIME, сир чеддер, бекон, фуа-гра, листя айсберга, огірок, томат, кільця фрі, трюфельна олія, соус BBQ з картоплею фрі та соусом.

Для цього бургера ми готуємо котлети з української та американської яловичини з листом салату бостон, червоною цибулею, маринованим огірком та кільцями томату. Дві булочки бріош шеф змащує соусом BBQ. 

Обидві булочки бріош змащені соусом BBQ, використовуємо котлету з рослинного м'яса BEYOND MEAT, змащену топленим вершковим маслом, лист салату бостон, червону цибулю, маринований солодкий огірок та кільця томату. 

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс.

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс.

Мигдальну меренгу готуємо з кремом Earl Grey, грушею, мигдальними пластівцями та молочною крихтою.

0,00 грн
220,00 грн

Класичний італійський десерт подаємо у карамелі з карамелізованим ананасом та імбиром.

 

Легке та ніжне тістечко з кремом патісʼєр подаємо з ганашем на молочному та чорному шоколаді. 

 

 

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Два яйця пашот зі слабосоленим лососем, авокадо, томатами чері та міксом салату. Додаємо соус Голандез та червону ікру. 

 

 

Сезонні гриби гливи у хрусткій скоринці з пряним грецьким йогуртом. 

Качина ніжка конфі та пюре з батату

Опалений баклажан з томленим ягням, пряним йогуртом, міксом свіжої зелені та зернами граната. 

Бурату подаємо з печеними перцями у гірчично-медовому маринаді з соусом Гремолата та зеленою олією.

Картопляний гратен з сирним соусом

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Вафлі готуємо на основі свіжого цукіні і шпинату. Подаємо з яйцем пашот, слабосоленим лососем і пікантним сирним соусом. 

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс.