М'ясний ресторан BEEF - доставка
Меню ланчів діє з 12:00 до 16:00 з понеділка по п'ятницю
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.
Нью-Йорк Prime USA 450 г.
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон USA
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон ARG 230 г
У стейку ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.
Рібай AR 400 г.
Соковитий та ніжний стейк із солодкуватим смаком.
Рібай High Choice USA 450 г.
Ті-боун названий на честь Т-подібної кісточки, що розділяє його на дві частини – стейк Нью-Йорк і Філе-міньйон. Ідеальне поєднання пісного та ніжного стейків.
Ті-боун USA 700 г.
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон UA 230 г.
Найпопулярніший стейк, дуже соковитий, з ніжним та солодкуватим смаком. Чим більше в стейку жирових прожилок, тим ніжніше і соковитіше м'ясо. Яловичина категорії Prime має дуже високий рівень мармуру.
Рібай Prime USA 450г.
Сет альтернативних стейків – skirt, butcher (hanging tender), flank.
Для бургера готуємо котлету з філе індички, додаємо салат бостон та яблуко. Булочки бріош змащуємо соусом дор-блю.
Булка бріош із соусом гірчичний тартар, слайси тендерлоіну UA, сир чеддер та картопля фрі з соусом
Булка бріош, котлета з рубаного стейку RIBEYE PRIME, сир чеддер, бекон, фуа-гра, листя айсберга, огірок, томат, кільця фрі, трюфельна олія, соус BBQ з картоплею фрі та соусом.
Солянка
Карпачо з яловичини UA
Ніжний паштет з курячої печінки подаємо з цибулевим конфітюром та булочками бріош.
Каре молочної телятини подаємо з молодою картоплею, баклажанами, йогуртовим соусом, зеленою та копченою олією.
Насичений м'ясний бульйон з телячими щічками, в'яленими томатами, пастою та зеленню.
Ваш Hangover breakfast з яєчнею, стейком butcher, картоплею фрі, молодою морквою з лабне та песто.
Солоні сирники подаємо з тартаром з лосося, авокадо, спецією фурікаке, копченою та оливковою олією та сирним соусом блючіз.
Класичний салат BEEF з ростбіфом, міксом зелені, томатами чері на грилі та гірчичним соусом.
Ніжний крем-суп з білих грибів, печериць та вершків.