М'ясний ресторан BEEF - доставка
Vintage Voyage у BEEF. Пляшки, які пройшли довгий шлях: старі, міцні та непередбачувані.
Наш шеф-бармен Георгій Бивалін запрошує вас зазирнути за лаштунки епохи та познайомитись з алкоголем, який не підвладний часу. Такий відкривають лише тоді, коли подія та компанія цього варта. І ми запрошуємо вас стати частиною цього унікального досвіду.
Шефські вечері повертаються у BEEF — тепер ще й у компанії Ольги Мартиновської.
Це додаткова ексклюзивна опція ресторану — шефські вечері під керівництвом Ольги. Формат, що дозволяє вам буквально опинитись у центрі гастрономічної події: ваш стіл розташований на самій кухні, а шеф — на відстані витягнутої руки.
Знайомство з бар-менеджером BEEF починається з келиха ігристого. На майстер-класі гості навчаться готувати 2 коктейлі. Це можуть бути мікси на основі джину, рому, віскі, оригінальні сауери або секретні авторські лонги. Кажуть, після легендарних майстер-класів у BEEF деякі кидали роботу і йшли в бармени.
Вартість: 1500 грн/людина.
Все почнеться зі знайомства з шеф-кухарем. Він розповість про різні види стейків, їх особливості та відмінності. Далі ви особисто виберете свій ідеальний відруб і під керівництвом шефа підсмажете його на відкритому вогні. Вечеря супроводжується закусками і вином.
Регулярно майстер-клас з приготування американської мармурової яловичини проходить кожну суботу о 18:00 (або в той час, коли ви захочете, варто лише зробити резерв за три дні).
Вартість: 5000 грн/людина.
**До уваги власників сертифікатів, придбаних до 23 лютого 2022 року.
Сертифікати є дійсними. Для відвідування майстер-класу необхідно вибрати дату та додати різницю вартості на момент вашого візиту.
Вага стейку 230 г.
Українській стейк стейк Філе-міньйон з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.
Стейк Рібай UA, 400 г.
Стейк з реберної частини туші. Найсоковитіший і мармуровий.
Вага стейку 230 г.
Стейк Філе-міньйон Argentina з реберної частини туші, найсоковитіший і мармуровий.
Вага стейку 400 г.
Стейк Рібай Argentina з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.
Стейк Філе-міньйон USA.
Стейк з центральної частини вирізки, найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.
Вага стейку 450 г.
Стейк Нью-Йорк Prime з поперекової частини. Структура м’яса більш щільна, ніж у стейка Рібай. За рахунок жирового комірця цей стейк більш ароматний.
Стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці, має більш витончений смак.
Вага стейку 700 г.
Стейк Ковбой або Рібай на кістці має більш витончений смак.
Преміальний стейк Рібай Prime з реберної частини, відрізняється ступінню мармуровості PRIME. Висока ступінь мармуровості. Неперевершено красивий, дуже ніжний та смачний стейк.
Вага стейку 1000 г.
Стейк Портерхаус – це унікальний стейк на Т-подібній кістці. Його особливість в тому, що ви маєте змогу скуштувати два види м'яса – Нью-Йорк та Філе-міньйон.