Усі товари

Фільтр
0,00 грн
2 900,00 грн

Ті-боун названий на честь Т-подібної кісточки, що розділяє його на дві частини – стейк Нью-Йорк і Філе-міньйон. Ідеальне поєднання пісного та ніжного стейків.

Ті-боун USA 700 г.

0,00 грн
1 900,00 грн

Найпопулярніший стейк, дуже соковитий, з ніжним та солодкуватим смаком. Чим більше в стейку жирових прожилок, тим ніжніше і соковитіше м'ясо. Яловичина категорії Prime має дуже високий рівень мармуру.

Рібай Prime USA 450г.

У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.

Нью-Йорк Prime USA 450 г.

0,00 грн
1 650,00 грн

Соковитий та ніжний стейк із солодкуватим смаком.

Рібай Choice USA 450 г.

Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.

Філе-міньйон USA

У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.

Нью-Йорк Choice USA 450 г.

Чулетон – стейк із реберної частини іспанської породи корів Галліссійська Біла. Його відрізняє структурність м'яса, особливий тугоплавкий жир і приголомшливий аромат масла.

Чулетон PRIME SPAIN 1000 г.

Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.

Філе-міньйон UA 230 г.

До кожного бургер пропонуємо на вибір картоплю фрі або пюре, соус. 

Булка бріош із соусом гірчичний тартар, слайси тендерлоіну UA, сир чеддер та картопля фрі з соусом

Булка бріош, котлета з рубаного стейку RIBEYE PRIME, сир чеддер, бекон, фуа-гра, листя айсберга, огірок, томат, кільця фрі, трюфельна олія, соус BBQ з картоплею фрі та соусом.

Для цього бургера ми готуємо котлети з української та американської яловичини з листом салату бостон, червоною цибулею, маринованим огірком та кільцями томату. Дві булочки бріош шеф змащує соусом BBQ. 

Обидві булочки бріош змащені соусом BBQ, використовуємо котлету з рослинного м'яса BEYOND MEAT, змащену топленим вершковим маслом, лист салату бостон, червону цибулю, маринований солодкий огірок та кільця томату. 

Курячі серця готуємо на грилі та глазуруємо м'ясо кілька разів. Серця повинні бути з хрусткою скоринкою і солодкуватим пряним смаком.

На гарнір подаємо смажений на грилі перець капі та соус дзадзикі. 

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Кукурудзу, бобові, чорізо, яйце та сир готуємо в томатному соусі з додаванням перцю хабанеро. Подаємо у тортильї, обсмаженій на грилі. Смакує з соусом зі сметани із цедрою лайма.

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Вафлі готуємо на основі свіжого цукіні і шпинату. Подаємо з яйцем пашот, слабосоленим лососем і пікантним сирним соусом. 

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Маленьку котлету BEEF готуємо з яловичини або індички (за вашим побажанням). Подаємо з яйцем пашот, салатом та соусом з кизилу. 

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Круасан подаємо з ніжним сиром Філадельфія, інжирним джемом та прикрашаємр свіжим інжиром. Доповнюємо малиновим соусом. 

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.

До кожного ланчу ми додаємо морс, узвар або сік на ваш вибір.

Крем-суп готуємо з білих грибів та шампіньйонів. 

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.

До кожного ланчу ми додаємо морс, узвар або сік на ваш вибір.

Картоплю обпікаємо на грилі, подаємо з сезонними грибами та сметаною.

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.

До кожного ланчу ми додаємо морс, узвар або сік на ваш вибір.

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Ранковий бургер готуємо з ніжним скремблом, шпинатом, обсмаженим з пікантним сиром, цибулевим конфітюром. Подаємо зі смаженим беконом та хрусткою картоплею пай.