Усі товари
Вага стейку 230 г.
Українській стейк стейк Філе-міньйон з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.
Стейк Рібай UA, 400 г.
Стейк з реберної частини туші. Найсоковитіший і мармуровий.
Вага стейку 230 г.
Стейк Філе-міньйон Argentina з реберної частини туші, найсоковитіший і мармуровий.
Вага стейку 400 г.
Стейк Рібай Argentina з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.
Стейк Філе-міньйон USA.
Стейк з центральної частини вирізки, найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.
Вага стейку 450 г.
Стейк Нью-Йорк High Choice з поперекової частини. Структура м’яса більш щільна, ніж у стейка Рібай. За рахунок жирового комірця цей стейк більш ароматний.
Стейк Рібай High Choice з реберної частини, найсоковитіший і мармуровий. Ідеальний для першого знайомства з мармуровим м'ясом.
Вага стейку 700 г.
Стейк Ковбой або Рібай на кістці має більш витончений смак.
Вага стейку 700 г.
Стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці, має більш витончений смак.
Преміальний стейк Рібай Prime з реберної частини, відрізняється ступінню мармуровості PRIME. Висока ступінь мармуровості. Неперевершено красивий, дуже ніжний та смачний стейк.
Вага стейку 1000 г.
Стейк Портерхаус – це унікальний стейк на Т-подібній кістці. Його особливість в тому, що ви маєте змогу скуштувати два види м'яса – Нью-Йорк та Філе-міньйон.
Вага стейку 450 г.
Стейк Рібай вагю з центрального м'яза реберного відруба відрізняється винятковою мармуровістю категорії А9+ . Це надає м'ясу насичений, вершковий смак, ніжність і соковитість.
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон ARG 230 г
У стейку ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.
Рібай AR 400 г.
Ті-боун названий на честь Т-подібної кісточки, що розділяє його на дві частини – стейк Нью-Йорк і Філе-міньйон. Ідеальне поєднання пісного та ніжного стейків.
Ті-боун USA 700 г.
Найпопулярніший стейк, дуже соковитий, з ніжним та солодкуватим смаком. Чим більше в стейку жирових прожилок, тим ніжніше і соковитіше м'ясо. Яловичина категорії Prime має дуже високий рівень мармуру.
Рібай Prime USA 450г.
У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.
Нью-Йорк High Choice USA 450 г.
Соковитий та ніжний стейк із солодкуватим смаком.
Рібай High Choice USA 450 г.
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон USA
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон UA 230 г.
Для бургера готуємо котлету з філе індички, додаємо салат бостон та яблуко. Булочки бріош змащуємо соусом дор-блю.
Булка бріош із соусом гірчичний тартар, слайси тендерлоіну UA, сир чеддер та картопля фрі з соусом
Булка бріош, котлета з рубаного стейку RIBEYE PRIME, сир чеддер, бекон, фуа-гра, листя айсберга, огірок, томат, кільця фрі, трюфельна олія, соус BBQ з картоплею фрі та соусом.
Для цього бургера ми готуємо котлети з української та американської яловичини з листом салату бостон, червоною цибулею, маринованим огірком та кільцями томату. Дві булочки бріош шеф змащує соусом BBQ.