Усі товари
Найпопулярніший стейк, дуже соковитий, з ніжним та солодкуватим смаком. Чим більше в стейку жирових прожилок, тим ніжніше і соковитіше м'ясо. Яловичина категорії Prime має дуже високий рівень мармуру.
Рібай Prime USA 450г.
У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.
Нью-Йорк Prime USA 450 г.
Соковитий та ніжний стейк із солодкуватим смаком.
Рібай Choice USA 450 г.
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон USA
У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.
Нью-Йорк Choice USA 450 г.
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон UA 230 г.
До кожного бургер пропонуємо на вибір картоплю фрі або пюре, соус.
Булка бріош із соусом гірчичний тартар, слайси тендерлоіну UA, сир чеддер та картопля фрі з соусом
Булка бріош, котлета з рубаного стейку RIBEYE PRIME, сир чеддер, бекон, фуа-гра, листя айсберга, огірок, томат, кільця фрі, трюфельна олія, соус BBQ з картоплею фрі та соусом.
Для цього бургера ми готуємо котлети з української та американської яловичини з листом салату бостон, червоною цибулею, маринованим огірком та кільцями томату. Дві булочки бріош шеф змащує соусом BBQ.
Обидві булочки бріош змащені соусом BBQ, використовуємо котлету з рослинного м'яса BEYOND MEAT, змащену топленим вершковим маслом, лист салату бостон, червону цибулю, маринований солодкий огірок та кільця томату.
Салат з руколою, айсбергом, свіжим огірком, свіжими печерицями, в'яленими томатами та слайсами авокадо.
Буряк запікаємо у солі, подаємо у малиновому соусі, додаємо гранолу з розмарином та майонез із сиру тофу.
Салат зі свіжих бакінських томатів.
Для приготування терріну шеф обсмажує на грилі болгарський перець, цукіні, баклажан та томати у власному соку. Подаємо зі свіжим шпинатом та домашньою олією.
Шеф готує грибну юшку з овочами, білими грибами, ерінгами та шампіньйонами.
Пісний борщ готуємо з чорносливом та копченою грушею.
Цвітну капусту шеф запікає з чебрецем та додає соус солодкий Чилі. Подаємо з полентою на кокосовому молоці з цибулею фрі.
Тальятеле з томатами подаємо зі свіжим базиліком.
Різотто в зеленому соусі подаємо з маринованими томатами черрі.
Шеф готує мітболи BEYOND MEAT у соусі з запечених овочів. Подаємо з кремом з топінамбура і маринованим фенхелем.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.
До кожного ланчу ми додаємо морс, узвар або сік на ваш вибір.
Курячі серця готуємо на грилі та глазуруємо м'ясо кілька разів. Серця повинні бути з хрусткою скоринкою і солодкуватим пряним смаком.
На гарнір подаємо смажений на грилі перець капі та соус дзадзикі.
Картопляний гратен з сирним соусом