М'ясний ресторан BEEF - доставка

Фільтр

Очікуємо

Vintage Voyage у BEEF. Пляшки, які пройшли довгий шлях: старі, міцні та непередбачувані.

Наш шеф-бармен Георгій Бивалін запрошує вас зазирнути за лаштунки епохи та познайомитись з алкоголем, який не підвладний часу. Такий відкривають лише тоді, коли подія та компанія цього варта. І ми запрошуємо вас стати частиною цього унікального досвіду.

Очікуємо

Шефські вечері повертаються у BEEF — тепер ще й у компанії Ольги Мартиновської.

Це додаткова ексклюзивна опція ресторану — шефські вечері під керівництвом Ольги. Формат, що дозволяє вам буквально опинитись у центрі гастрономічної події: ваш стіл розташований на самій кухні, а шеф — на відстані витягнутої руки.

Вага: 1.00г.

0,00 грн
1 500,00 грн

Очікуємо

Знайомство з бар-менеджером BEEF починається з келиха ігристого. На майстер-класі гості навчаться готувати 2 коктейлі. Це можуть бути мікси на основі джину, рому, віскі, оригінальні сауери або секретні авторські лонги. Кажуть, після легендарних майстер-класів у BEEF деякі кидали роботу і йшли в бармени.

Вартість: 1500 грн/людина. 

Очікуємо

Все почнеться зі знайомства з шеф-кухарем. Він розповість про різні види стейків, їх особливості та відмінності. Далі ви особисто виберете свій ідеальний відруб і під керівництвом шефа підсмажете його на відкритому вогні. Вечеря супроводжується закусками і вином.

Регулярно майстер-клас з приготування американської мармурової яловичини проходить кожну суботу о 18:00 (або в той час, коли ви захочете, варто лише зробити резерв за три дні).

Вартість: 5000 грн/людина.

**До уваги власників сертифікатів, придбаних до 23 лютого 2022 року.

Сертифікати є дійсними. Для відвідування майстер-класу необхідно вибрати дату та додати різницю вартості на момент вашого візиту. 

Вага: 230.00г.

0,00 грн
570,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 230 г.

Українській стейк стейк Філе-міньйон з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.

Вага: 400.00г.

0,00 грн
850,00 грн

Очікуємо

Стейк Рібай UA, 400 г.

Стейк з реберної частини туші. Найсоковитіший і мармуровий.

Вага: 230.00г.

0,00 грн
1 300,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 230 г.

Стейк Філе-міньйон Argentina з реберної частини туші, найсоковитіший і мармуровий.

Вага: 400.00г.

0,00 грн
1 500,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 400 г.

Стейк Рібай Argentina з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.

Очікуємо

Стейк Філе-міньйон USA. 

Стейк з центральної частини вирізки, найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.

Очікуємо

Вага стейку 450 г.

Стейк Нью-Йорк Prime з поперекової частини. Структура м’яса більш щільна, ніж у стейка Рібай. За рахунок жирового комірця цей стейк більш ароматний.

Очікуємо

Стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці, має більш витончений смак.

Вага стейку 700 г.

Вага: 700.00г.

0,00 грн
3 200,00 грн

Очікуємо

Стейк Ковбой або Рібай на кістці має більш витончений смак.

Очікуємо

Преміальний стейк Рібай Prime з реберної частини, відрізняється ступінню мармуровості PRIME. Висока ступінь мармуровості. Неперевершено красивий, дуже ніжний та смачний стейк.

Очікуємо

Вага стейку 1000 г.

Стейк Портерхаус – це  унікальний стейк на Т-подібній  кістці. Його особливість в тому, що ви маєте змогу скуштувати два види м'яса – Нью-Йорк та Філе-міньйон.