Режим роботи ресторану:

Нд - Ср: з 10:00 до 22:00
Чт - Сб: з 10:00 до 23:00

М'ясний ресторан BEEF - доставка

Фільтр

Очікуємо

Запрошуємо до гастрономічної подорожі для MEATLOVERS.

Другий поверх BEEF перетворюється на місце, де легендарний Ribeye розкриває свій аромат, соковитість і смакову глибину.

Ми готові ділитися з вами культурою м’яса та запрошуємо відкрити легенду — Ribeye, стейк №1 у світі
Ви дізнаєтесь його історію та спробуєте різні варіанти від виробників, ретельно відібраних для вас BEEF SELECTION.

Формат вечора: дегустація стейків, винний пейрінг, закуски, історії про м’ясо, атмосфера спільної насолоди та відкриття нових смаків.

Закуски, винний пейрінг та коло своїх людей обіцяємо
Кількість місцб обмежена

Очікуємо

Вони чекали свій момент десятиліттями. І він станеться у BEEF.

Vintage Voyage – це та сама подія, де рідкісний алкоголь знаходить свого поціновувача.

Наш барменеджер Георгій Бивалін, полює на аукціонах за рідкісними пляшками алкоголю, яких більше не випускають.

Очікуємо

CHEF’S TABLE Ольги Мартиновської Подія, яку ви запам’ятаєте надовго. Ви сідаєте не в залі, а прямо на кухні — у самому серці ресторану, де народжується смак. Тут страви готуються на відстані витягнутої руки, а кожен рух кухаря стає частиною вашого вечора. Шість подач — шість глав однієї гастрономічної історії, ідеально доповнені винними парами. Шеф Ольга Мартиновська — одна з найвідоміших шефів країни, безкомпромісна суддя «МастерШеф», засновниця Першої Української Кулінарної Академії та співзасновниця застосунку CULINARA — відкриває для вас свій унікальний шефський стіл у BEEF. Ці вечері відбуваються лише за попереднім погодженням. Ви обираєте дату — ми перевіряємо, чи вільний календар Ольги. І якщо збігається — ви отримуєте досвід, який трапляється рідко й ніколи не повторюється однаково. Це вечір для тих, хто цінує унікальність. Запрошуємо у серце BEEF

Очікуємо

Вечеря просто на кухні. Просто для вас.

Світовий формат — у BEEF:
шеф готує особисто для вас, просто тут, поруч, на живому вогні ресторанної кухні.
Стіл — у самому серці BEEF, де зазвичай народжується магія. Але цього разу — тільки для вас.

Шість страв. Один вечір. Ідеальний стейк обов’язково буде серед них. До кожної подачі сомельє підбере ідеальну пару з нашої винної колекції.

Дату вечері узгоджуємо індивідуально — за 3 робочих дні.

 Бо такий вечір — не про випадковість. Він про вас.

Очікуємо

Знайомство з бар-менеджером BEEF починається не з розмов — а з келиха ігристого.

Далі — майстер-клас, який легко перетворюється на вечір з нотками джину, рому, віскі та авторських секретів. Гості навчаться готувати два коктейлі: можливо, це буде освіжаючий сауер, можливо — щось довге й небезпечне. 

Формулу вибирає бармен. Настрій — ви.
Кажуть, після таких майстер-класів у BEEF деякі змінювали професію.
Бо бар — це більше, ніж напої.

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стейк Ковбой або Рібай на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ. 

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стек Портерхаус на Т-подібній кістці містить два види м'яса Нью-Йорк і Філе-міньйон. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менше ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стейк Ковбой або Рібай на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ. 

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стек Портерхаус на Т-подібній кістці містить два види м'яса Нью-Йорк і Філе-міньйон. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Вага: 400.00г.

0,00 грн
1 100,00 грн

Очікуємо

Стейк Рібай UA, 400 г.

Стейк з реберної частини туші. Найсоковитіший і мармуровий.

Очікуємо

Ваговий стейк Ковбой з реберної частини. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Vaca vieja – це іспанська традиція використання корів поважного віку для виробництва стейків з домінуючим яловичим смаком та солодким особливим смаком жиру. Для цього стейку ми відбираємо українських дорослих корів мʼясних та молочних пород та визріваємо сухим способом мінімум 35 днів. Але з кожним додатковим днем дозрівання, стейк набуває ще більш яскравого смаку. При споживані рекомендуємо поєднувати мʼясо та жир в одному укусі.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Вага: 230.00г.

0,00 грн
1 800,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 230 г.

Стейк Філе міньйон Argentina з реберної частини туші, найсоковитіший і мармуровий.

Вага: 230.00г.

0,00 грн
800,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 230 г.

Українській стейк стейк Філе міньйон з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.

Очікуємо

Вага стейку 450 г.

Стейк Нью-Йорк Prime з поперекової частини. Структура м’яса більш щільна, ніж у стейка Рібай. За рахунок жирового комірця цей стейк більш ароматний.

Очікуємо

Стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці, має більш витончений смак.

Вага стейку 700 г.

Вага: 700.00г.

0,00 грн
3 600,00 грн

Очікуємо

Стейк Ковбой або Рібай на кістці має більш витончений смак.

Очікуємо

Преміальний стейк Рібай Prime з реберної частини, відрізняється ступінню мармуровості PRIME. Висока ступінь мармуровості. Неперевершено красивий, дуже ніжний та смачний стейк.

Очікуємо

Вага стейку 1000 г.

Стейк Портерхаус – це  унікальний стейк на Т-подібній  кістці. Його особливість в тому, що ви маєте змогу скуштувати два види м'яса – Нью-Йорк та Філе-міньйон.

Вага: 100.00г.

0,00 грн
2 200,00 грн

Очікуємо

Ваговий стейк. Ціна за 100 г.

Стейк Рібай вагю з центрального м'яза реберного відруба – цн справжня кулінарна коштовність. У цьому мʼясі вміст особливого жиру від 30% і вище. М'ясо буквально тане в роті навіть у сирому вигляді. Високий ступінь мармуровості забезпечує неповторну ніжність, смак та аромат.

Вага: 100.00г.

0,00 грн
2 100,00 грн

Очікуємо

Ваговий стейк. Ціна за 100 г.

Стейк Тендерлоін wagyu з центральної частини вирізки – справжня кулінарна коштовність. Вміст особливого жиру від 30% і вище. Навіть у сирому вигляді забезпечує високий ступінь мармуровості, неповторну ніжність, смак та аромат.

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менше ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Вага: 450.00г.

0,00 грн
6 200,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 450 г.

Стейк Рібай вагю з центрального м'яза реберного відруба відрізняється винятковою мармуровістю категорії А9+ . Це надає м'ясу насичений, вершковий смак, ніжність і соковитість.

Очікуємо

Знайомство з шефом почнеться прямо біля відкритого вогню. Тут немає пасивних глядачів — тільки жар, стейки й драйв.

Шеф розповість усе: які відруби — м’якші, які — з характером, що таке правильна ступінь прожарювання і як відчути різницю на смак. А потім — найцікавіше. Ви обираєте свій ідеальний шматок і самі готуєте його на вогні під керівництвом майстра. Вечір продовжиться за келихом вина, закусками й розмовами про головне — про м’ясо.

Кажуть, після такого вечора стейки більше не замовляють — їх готують самі