Усі товари

Фільтр

Вага: 230.00г.

0,00 грн
450,00 грн

Вага стейку 230 г.

Українській стейк стейк Філе-міньйон з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.

Вага: 400.00г.

0,00 грн
650,00 грн

Стейк Рібай UA, 400 г.

Стейк з реберної частини туші. Найсоковитіший і мармуровий.

Вага: 230.00г.

0,00 грн
950,00 грн

Вага стейку 230 г.

Стейк Філе-міньйон Argentina з реберної частини туші, найсоковитіший і мармуровий.

Вага: 400.00г.

0,00 грн
1 100,00 грн

Вага стейку 400 г.

Стейк Рібай Argentina з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.

Стейк Філе-міньйон USA. 

Стейк з центральної частини вирізки, найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.

Вага: 450.00г.

0,00 грн
1 450,00 грн

Вага стейку 450 г.

Стейк Нью-Йорк High Choice з поперекової частини. Структура м’яса більш щільна, ніж у стейка Рібай. За рахунок жирового комірця цей стейк більш ароматний.

Стейк Рібай High Choice з реберної частини, найсоковитіший і мармуровий. Ідеальний для першого знайомства з мармуровим м'ясом.

Вага: 700.00г.

0,00 грн
2 200,00 грн

Вага стейку 700 г.

Стейк Ковбой або Рібай на кістці має більш витончений смак.

 

Вага: 700.00г.

0,00 грн
2 200,00 грн

Вага стейку 700 г.

Стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці, має більш витончений смак.

Преміальний стейк Рібай Prime з реберної частини, відрізняється ступінню мармуровості PRIME. Висока ступінь мармуровості. Неперевершено красивий, дуже ніжний та смачний стейк.

Вага: 1000.00г.

0,00 грн
3 000,00 грн

Вага стейку 1000 г.

Стейк Портерхаус – це  унікальний стейк на Т-подібній  кістці. Його особливість в тому, що ви маєте змогу скуштувати два види м'яса – Нью-Йорк та Філе-міньйон.

Вага: 450.00г.

0,00 грн
5 200,00 грн

Вага стейку 450 г.

Стейк Рібай вагю з центрального м'яза реберного відруба відрізняється винятковою мармуровістю категорії А9+ . Це надає м'ясу насичений, вершковий смак, ніжність і соковитість.

Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.

Філе-міньйон ARG 230 г

0,00 грн
1 800,00 грн

У стейку ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.

Рібай AR 400 г.

0,00 грн
2 700,00 грн

Ті-боун названий на честь Т-подібної кісточки, що розділяє його на дві частини – стейк Нью-Йорк і Філе-міньйон. Ідеальне поєднання пісного та ніжного стейків.

Ті-боун USA 700 г.

0,00 грн
2 900,00 грн

Найпопулярніший стейк, дуже соковитий, з ніжним та солодкуватим смаком. Чим більше в стейку жирових прожилок, тим ніжніше і соковитіше м'ясо. Яловичина категорії Prime має дуже високий рівень мармуру.

Рібай Prime USA 450г.

У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.

Нью-Йорк High Choice USA 450 г.

Соковитий та ніжний стейк із солодкуватим смаком.

Рібай High Choice USA 450 г.

Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.

Філе-міньйон USA

Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.

Філе-міньйон UA 230 г.

Для бургера готуємо котлету з філе індички, додаємо салат бостон та яблуко. Булочки бріош змащуємо соусом дор-блю.

Булка бріош із соусом гірчичний тартар, слайси тендерлоіну UA, сир чеддер та картопля фрі з соусом

Булка бріош, котлета з рубаного стейку RIBEYE PRIME, сир чеддер, бекон, фуа-гра, листя айсберга, огірок, томат, кільця фрі, трюфельна олія, соус BBQ з картоплею фрі та соусом.

Для цього бургера ми готуємо котлети з української та американської яловичини з листом салату бостон, червоною цибулею, маринованим огірком та кільцями томату. Дві булочки бріош шеф змащує соусом BBQ. 

Готуємо з міксом салату, зеленим огірком, редискою, селерою, яблуком, авокадо, зернами гранату та насінням гарбуза. 

Basque burnt cheesecake – відомий чизкейк з Країни Басків. Його готують у печі з сиру Філадельфія, вершків та натуральної ванілі.

 

Легке та ніжне тістечко з кремом патісʼєр подаємо з ганашем на молочному та чорному шоколаді. 

 

 

Великий сніданок BEEF ми приготуємо для вас з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.

Для великого сніданку готуємо яєчню з трьох яєць, додаємо смажений цукіні, бекон, ростбіф, шампіньйони, томати чері, шпинат. Подаємо з хлібом симіт та пітою.

Бурату подаємо з печеними перцями у гірчично-медовому маринаді з соусом Гремолата та зеленою олією.

0,00 грн
290,00 грн

Томатний італо-американський суп на основі рибного бульйону. До супу додаємо лосось, креветку, мідії та кальмар. Подаємо з грильованою чіабатою та скибочкою лайма. 

Карпачо з яловичини UA

Картопляний гратен з сирним соусом

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Вафлі готуємо на основі свіжого цукіні і шпинату. Подаємо з яйцем пашот, слабосоленим лососем і пікантним сирним соусом. 

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або узвар.

0,00 грн
220,00 грн

Класичний італійський десерт подаємо у карамелі з карамелізованим ананасом та імбиром.

 

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або узвар.

Готуємо з салату айсберг з тертим пармезаном та цукерками з бекону. Подаємо з соусом Цезар, томатами та яйцем, панірованим у насінні. 

 

 

Яйця пашот з лососем та авокадо ми приготуємо для вас з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.

Обсмажений іспанський перець Падрон, морська сіль. 

Спаржа на грилі.

Обсмажена на грилі кукурудза із вершковим маслом.

Цукіні, баклажан, перець капі, томати, гриби у соусі песто. 

Обсмажені гриби з часником тушковані у хересі. 

Дорадо готуємо на грилі, подаємо з лимоном та перцевим соусом. 

600-800 г

Обсмажені з часником гребінці, креветки JAMBO, восьминіг, вершки, часникова олія, зелень, чіабатта.

Обсмажені з часником гребінці, креветки JAMBO, восьминіг, вершки, часникова олія, зелень, чіабатта.

Лосось обсмажуємо до хрусткої скоринки. Подаємо з молодими овочами з кокосовим соусом карі та червоною ікрою.

Готуємо ніжку кролика, томлену у вершках. Подаємо з картопляним пюре.

Котлету з американської яловичини готуємо з додаванням вершкового масла та запікаємо в хоспері. Просмажка medium.

Курча мариноване у соусі кім-чи, змащене часниковим соусом.

0,00 грн
640,00 грн

Тушена у власному соку традиційна італійська яловичина на кістці з овочами та соусом демігляс.

Тартар з лосося готуємо з горіховим соусом, бобами едамаме, авокадо, жовтком перепелиного яйця. Подаємо з кнелею з мусу вершкового сира з додаванням ікри тобіко.

Заправляємо соусом ворчестер, оливковою олією, цибулевою заправкою. 

Насичений м'ясний бульйон з телячими щічками, в'яленими томатами, пастою та зеленню.

Для каре ягняти рекомендована просмажка medium. 

 

Готуємо салат з локальними томатами, болгарським перцем, огірками, оливками каламата, синьою маринованою цибулею  та кульками з фети.  

Салат з соковитих бакинських томатів

Готуємо салат з манго, авокадо, креветками Гамба Роха, міксу салатів, огірком, вустричним соусом та смаженим тістом катаіфі. 

Тартар з яловичини подаємо з зеленим горошком, зеленою цибулею та панірованим курячим жовтком, обсмаженим у фритюрі.

Подаємо з домашніми картопляними чіпсами. 

 

Яловича вирізка сувід маринована у солі та перці та соусі тонато. 

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Два яйця пашот зі слабосоленим лососем, авокадо, томатами чері та міксом салату. Додаємо соус Голандез та червону ікру. 

 

 

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Ранковий бургер готуємо з ніжним скремблом, шпинатом, обсмаженим з пікантним сиром, цибулевим конфітюром. Подаємо зі смаженим беконом та хрусткою картоплею пай.

Ми приготуємо для вас сніданок з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні

Ми приготуємо для вас сніданок з 10:00 до 12:00 ранку у будні та з 10:00 до 16:00 у вихідні

Ми приготуємо для вас сніданок з 10:00 до 12:00 ранку у будні та з 10:00 до 16:00 у вихідні

Тарт з пісочного тіста з ніжним кремом сабайон прикрашаємо лохиною.    

Вага: 2400.00г.

0,00 грн
1 400,00 грн

Basque burnt cheesecake – відомий чизкейк з Країни Басків.

0,00 грн
220,00 грн

Італійський десерт готуємо за класичним рецептом. 

 

 

Мигдальну меренгу готуємо з кремом Earl Grey, грушею, мигдальними пластівцями та молочною крихтою.

100г

Світова традиція, коли спеціальну вечерю готує для вас особисто шеф-кухар. Стіл розташований на кухні ресторану і ви спостерігаєте за процесом від початку і до кінця.

У меню сім подач, одна з якої – обов'язково преміальний стейк, а сомельє підбере вина до кожної страви. 

Вартість: 5000 грн/чол. 

*Дата вечері погоджується індивідуально з рестораном за 3 робочих днів до бажаної дати.

Знайомство з бар-менеджером BEEF починається з келиха ігристого. На майстер-класі гості навчаться готувати 2 коктейлі. Це можуть бути мікси на основі джину, рому, віскі, оригінальні сауери або секретні авторські лонги. Кажуть, після легендарних майстер-класів у BEEF деякі кидали роботу і йшли в бармени.

Вартість: 1200 грн/людина. 

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або узвар.

Все почнеться зі знайомства з шеф-кухарем. Він розповість про різні види стейків, їх особливості та відмінності. Далі ви особисто виберете свій ідеальний отруб і під керівництвом шефа підсмажете його на відкритому вогні. Вечеря супроводжується закусками і вином.

Регулярно майстер-клас з приготування американської мармурової яловичини проходить кожну суботу о 18:00 (або в той час, коли ви захочете, варто лише зробити резерв за три дні).

Вартість: 3900 грн/людина.

**До уваги власників сертифікатів, придбаних до 23 лютого 2022 року.

Сертифікати є дійсними. Для відвідування майстер-класу необхідно вибрати дату та додати різницю вартості на момент вашого візиту. 

Готуємо молоду картоплю, додаємо зелень, щоб смакувало. 

Готуємо щупальця восьминога зі стручковою квасолею, спаржею, молодою картоплею, сирним соусом та крошкою з ковбасок чорізо. 

Яловичий язик готуємо на грилі, подаємо з картоплею, спаржею та йогуртовим соусом з хріном. Додаємо соус чімічурі.

Салат BEEF з ростбіфом

Для вашої особливої події або просто за приємної нагоди – подарунковий сертифікт в найкращий мʼясний ресторан України.

Для вашої особливої події або просто за приємної нагоди – подарунковий сертифікт в найкращий мʼясний ресторан України.

Для вашої особливої події або просто за приємної нагоди – подарунковий сертифікт в найкращий мʼясний ресторан України.