М'ясний ресторан BEEF - доставка

Фільтр
0,00 грн
8 450,00 грн

Очікуємо

 

 

Очікуємо

Меню ланчів діє з 12:00 до 16:00 з понеділка по п'ятницю

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.

Очікуємо

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.

Вага: 450.00г.

0,00 грн
2 650,00 грн

Очікуємо

У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.

Нью-Йорк Prime USA 450 г.

Вага: 230.00г.

0,00 грн
2 750,00 грн

Очікуємо

Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.

Філе-міньйон USA

Вага: 230.00г.

0,00 грн
1 800,00 грн

Очікуємо

Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.

Філе-міньйон ARG 230 г

Вага: 400.00г.

0,00 грн
1 950,00 грн

Очікуємо

У стейку ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.

Рібай AR 400 г.

Вага: 450.00г.

0,00 грн
2 850,00 грн

Очікуємо

Соковитий та ніжний стейк із солодкуватим смаком.

Рібай High Choice USA 450 г.

Вага: 700.00г.

0,00 грн
3 650,00 грн

Очікуємо

Ті-боун названий на честь Т-подібної кісточки, що розділяє його на дві частини – стейк Нью-Йорк і Філе-міньйон. Ідеальне поєднання пісного та ніжного стейків.

Ті-боун USA 700 г.

Вага: 230.00г.

0,00 грн
900,00 грн

Очікуємо

Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.

Філе-міньйон UA 230 г.

Вага: 450.00г.

0,00 грн
3 280,00 грн

Очікуємо

Найпопулярніший стейк, дуже соковитий, з ніжним та солодкуватим смаком. Чим більше в стейку жирових прожилок, тим ніжніше і соковитіше м'ясо. Яловичина категорії Prime має дуже високий рівень мармуру.

Рібай Prime USA 450г.

Очікуємо

Сет альтернативних стейків – skirt, butcher (hanging tender), flank.

Вага: 465.00г.

0,00 грн
420,00 грн

Очікуємо

Для бургера готуємо котлету з філе індички, додаємо салат бостон та яблуко. Булочки бріош змащуємо соусом дор-блю.

Вага: 500.00г.

0,00 грн
820,00 грн

Очікуємо

Булка бріош із соусом гірчичний тартар, слайси тендерлоіну UA, сир чеддер та картопля фрі з соусом

Вага: 530.00г.

0,00 грн
1 950,00 грн

Очікуємо

Булка бріош, котлета з рубаного стейку RIBEYE PRIME, сир чеддер, бекон, фуа-гра, листя айсберга, огірок, томат, кільця фрі, трюфельна олія, соус BBQ з картоплею фрі та соусом.

0,00 грн
360,00 грн

Очікуємо

Солянка

Вага: 120.00г.

0,00 грн
520,00 грн

Очікуємо

Карпачо з яловичини UA

Очікуємо

Ніжний паштет з курячої печінки подаємо з цибулевим конфітюром та булочками бріош.

Вага: 470.00г.

0,00 грн
780,00 грн

Очікуємо

Каре молочної телятини подаємо з молодою картоплею, баклажанами, йогуртовим соусом, зеленою та копченою олією.

Вага: 350.00г.

0,00 грн
320,00 грн

Очікуємо

Насичений м'ясний бульйон з телячими щічками, в'яленими томатами, пастою та зеленню.

Вага: 500.00г.

0,00 грн
545,00 грн

Очікуємо

Очікуємо

Солоні сирники подаємо з тартаром з лосося, авокадо, спецією фурікаке, копченою та оливковою олією та сирним соусом блючіз. 

Вага: 300.00г.

0,00 грн
580,00 грн

Очікуємо

Класичний салат BEEF з ростбіфом, міксом зелені, томатами чері на грилі та гірчичним соусом. 

 

Вага: 300.00г.

0,00 грн
360,00 грн

Очікуємо

Ніжний крем-суп з білих грибів, печериць та вершків. 

 

Очікуємо

Очікуємо

Ризото готуємо на курячому бульйоні з білими грибами та соусом деміглас. 

 

Вага: 465.00г.

0,00 грн
420,00 грн

Очікуємо

Для цього бургера ми готуємо котлети з української та американської яловичини з листом салату бостон, червоною цибулею, маринованим огірком та кільцями томату. Дві булочки бріош шеф змащує соусом BBQ. 

Вага: 200.00г.

0,00 грн
290,00 грн

Очікуємо

Класичний італійський десерт подаємо у карамелі з карамелізованим ананасом та імбиром.

 

Вага: 350.00г.

0,00 грн
390,00 грн

Очікуємо

Ми приготуємо для вас сніданок з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.

Вага: 190.00г.

0,00 грн
590,00 грн

Очікуємо

Тартар готуємо з тунця Yellowfin, додаємо цибулю шалот, каперси та кунжутний соус.
 
 

Вага: 350.00г.

0,00 грн
240,00 грн

Очікуємо

Фокачча, сіміт, темний з насінням, пшеничний на заквасці та вершкове масло з анчоусами. 

Очікуємо

Млинець подаємо зі слабосолоним лососем, авокадо, свіжим шпинатом, слайсами сиру Чедер, маринованим огірком, діпами з сиру фета та вареним курячим яйцем. 

Очікуємо

Запечена картопля з грибами

Вага: 240.00г.

0,00 грн
210,00 грн

Очікуємо

Basque burnt cheesecake – відомий чизкейк з Країни Басків. Його готують у печі з сиру Філадельфія, вершків та натуральної ванілі.

 

Очікуємо

Профітролі з кремом патісьєр

Очікуємо

Тарт з пісочного тіста з горіхом пекан

Очікуємо

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.

Вага: 240.00г.

0,00 грн
290,00 грн

Очікуємо

Італійський десерт готуємо за класичним рецептом. 

 

 

Очікуємо

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.

Очікуємо

Салат готуємо з карамелізованим в соусі теріякі баклажаном, королівським манго, томатами чері, сиром страчателла та кінзою.

Вага: 290.00г.

0,00 грн
345,00 грн

Очікуємо

Сезонні овочі готуємо для вас на грилі

 

 

Вага: 210.00г.

0,00 грн
250,00 грн

Очікуємо

Обсмажена на грилі кукурудза із вершковим маслом.

Очікуємо

Лосось обсмажуємо до хрусткої скоринки. Подаємо з молодими овочами з кокосовим соусом карі та червоною ікрою.

Очікуємо

Обсмажені з часником гребінці, креветки JAMBO, восьминіг, вершки, часникова олія, зелень, чіабатта.

Вага: 700.00г.

0,00 грн
820,00 грн

Очікуємо

Дорадо готуємо на грилі, подаємо з лимоном та перцевим соусом. 

600-800 г

Вага: 110.00г.

0,00 грн
375,00 грн

Очікуємо

Спаржа на грилі.

Вага: 400.00г.

0,00 грн
690,00 грн

Очікуємо

Тушена у власному соку традиційна італійська яловичина на кістці з овочами та соусом демігляс.

Вага: 200.00г.

0,00 грн
335,00 грн

Очікуємо

Обсмажений іспанський перець Падрон, морська сіль. 

Очікуємо

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.

Вага: 200.00г.

0,00 грн
280,00 грн

Очікуємо

Картопляний гратен з сирним соусом

Очікуємо

Мафін з яйцем пашот та авокадо
 

Вага: 190.00г.

0,00 грн
195,00 грн

Очікуємо

Класичний круасан з джемом на вибір.

Вага: 120.00г.

0,00 грн
245,00 грн

Очікуємо

Круасан з мигдалем

Очікуємо

Круасан з лососем та авокадо готуємо з крем-сиром та руколою.

Вага: 300.00г.

0,00 грн
590,00 грн

Очікуємо

Котлету з американської яловичини готуємо з додаванням вершкового масла та запікаємо в хоспері. Просмажка medium.

Вага: 330.00г.

0,00 грн
550,00 грн

Очікуємо

Тартар з лосося готуємо з горіховим соусом, бобами едамаме, авокадо, жовтком перепелиного яйця. Подаємо з кнелею з мусу вершкового сира з додаванням ікри тобіко.

Заправляємо соусом ворчестер, оливковою олією, цибулевою заправкою. 

Вага: 380.00г.

0,00 грн
490,00 грн

Очікуємо

Запечене курча у соусі кімчі з кукурудзою елотес. 

Очікуємо

Мікс салатів, тигрові креветки, манго, авокадо, огірок, заправка вінегрет (з бальзаміком, апельсиновий фреш, французька гірчиця та оливкова олія), цедра Лайма, м'ята, хрумке тісто катаїфі

Очікуємо

Морквяно-мигдалевий бісквіт 

Вага: 230.00г.

0,00 грн
510,00 грн

Очікуємо

Тартар з рубленої яловичої вирізки UA або USA на вибір гостя. 
 



 

Вага: 2400.00г.

0,00 грн
1 400,00 грн

Очікуємо

Basque burnt cheesecake – відомий чизкейк з Країни Басків.

Вага: 50.00г.

0,00 грн
100,00 грн

Очікуємо

100г

Очікуємо

Меню ланчів діє з 12:00 до 16:00 з понеділка по п'ятницю

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.

Очікуємо

Меню ланчів діє з 12:00 до 16:00 з понеділка по п'ятницю

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.

Вага: 1.00г.

0,00 грн
5 000,00 грн

Очікуємо

Світова традиція, коли спеціальну вечерю готує для вас особисто шеф-кухар. Стіл розташований на кухні ресторану і ви спостерігаєте за процесом від початку і до кінця.

У меню сім подач, одна з якої – обов'язково преміальний стейк, а сомельє підбере вина до кожної страви. 

Вартість: 5000 грн/чол. 

*Дата вечері погоджується індивідуально з рестораном за 3 робочих днів до бажаної дати.

**Квитки придбані до 16 квітня 2024 року є дійними. Гостям потрібно лише доплатити різницю вартості.

Вага: 1.00г.

0,00 грн
1 500,00 грн

Очікуємо

Знайомство з бар-менеджером BEEF починається з келиха ігристого. На майстер-класі гості навчаться готувати 2 коктейлі. Це можуть бути мікси на основі джину, рому, віскі, оригінальні сауери або секретні авторські лонги. Кажуть, після легендарних майстер-класів у BEEF деякі кидали роботу і йшли в бармени.

Вартість: 1500 грн/людина. 

Очікуємо

Обсмажені гриби з часником тушковані у хересі. 

Вага: 420.00г.

0,00 грн
1 350,00 грн

Очікуємо

Готуємо щупальця восьминога на грилі, подаємо з гратеном та вершковим соусом дорблю.

Очікуємо

Для каре ягняти рекомендована просмажка medium. 

 

Вага: 300.00г.

0,00 грн
340,00 грн

Очікуємо

Борщ подаємо з телячими щоками. До борщу – темний хліб з насінням. 

 

Вага: 60.00г.

0,00 грн
740,00 грн

Очікуємо

Хамон Belotta

Вага: 60.00г.

0,00 грн
495,00 грн

Очікуємо

Хамон de Cebo
 

Вага: 320.00г.

0,00 грн
390,00 грн

Очікуємо

Готуємо з салатом айсберг, руколою, авокадо, додаємо шампіньйони, огірки та вʼялені томати. 

Очікуємо

Для вашої особливої події або просто за приємної нагоди – подарунковий сертифікт в найкращий мʼясний ресторан України.

Очікуємо

Для вашої особливої події або просто за приємної нагоди – подарунковий сертифікт в найкращий мʼясний ресторан України.

Очікуємо

Для вашої особливої події або просто за приємної нагоди – подарунковий сертифікт в найкращий мʼясний ресторан України.

Очікуємо

Все почнеться зі знайомства з шеф-кухарем. Він розповість про різні види стейків, їх особливості та відмінності. Далі ви особисто виберете свій ідеальний відруб і під керівництвом шефа підсмажете його на відкритому вогні. Вечеря супроводжується закусками і вином.

Регулярно майстер-клас з приготування американської мармурової яловичини проходить кожну суботу о 18:00 (або в той час, коли ви захочете, варто лише зробити резерв за три дні).

Вартість: 5000 грн/людина.

**До уваги власників сертифікатів, придбаних до 23 лютого 2022 року.

Сертифікати є дійсними. Для відвідування майстер-класу необхідно вибрати дату та додати різницю вартості на момент вашого візиту. 

Вага: 480.00г.

0,00 грн
545,00 грн

Очікуємо

Великий сніданок BEEF ми приготуємо для вас з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.

Для великого сніданку готуємо яєчню з трьох яєць, додаємо смажений цукіні, бекон, ростбіф, шампіньйони, томати чері, шпинат. Подаємо з хлібом симіт та пітою.

Вага: 330.00г.

0,00 грн
365,00 грн

Очікуємо

Вівсяну кашу готуємо з яйцем пашот, беконом, спаржею, пармезаном, лисичками та трюфельною олією. 

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менше ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стейк Ковбой або Рібай на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ. 

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стек Портерхаус на Т-подібній кістці містить два види м'яса Нью-Йорк і Філе-міньйон. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менше ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стейк Ковбой або Рібай на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ. 

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стек Портерхаус на Т-подібній кістці містить два види м'яса Нью-Йорк і Філе-міньйон. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Вага: 230.00г.

0,00 грн
500,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 230 г.

Українській стейк стейк Філе-міньйон з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.

Очікуємо

Сет альтернативних стейків – skirt, butcher (hanging tender), flank.

Вага: 400.00г.

0,00 грн
650,00 грн

Очікуємо

Стейк Рібай UA, 400 г.

Стейк з реберної частини туші. Найсоковитіший і мармуровий.

Очікуємо

Ваговий стейк Ковбой з реберної частини. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Vaca vieja – це іспанська традиція використання корів поважного віку для виробництва стейків з домінуючим яловичим смаком та солодким особливим смаком жиру. Для цього стейку ми відбираємо українських дорослих корів мʼясних та молочних пород та визріваємо сухим способом мінімум 35 днів. Але з кожним додатковим днем дозрівання, стейк набуває ще більш яскравого смаку. При споживані рекомендуємо поєднувати мʼясо та жир в одному укусі.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Очікуємо

Ваговий стейк. Ціна за 100 г.

Український стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менше ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Очікуємо

Ваговий стейк. Ціна за 100 г.

Український стейк Ковбой або Рібай на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ. 

Очікуємо

Ваговий стейк. Ціна за 100 г.

Український стек Портерхаус на Т-подібній кістці містить два види м'яса Нью-Йорк і Філе-міньйон. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Вага: 230.00г.

0,00 грн
1 300,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 230 г.

Стейк Філе-міньйон Argentina з реберної частини туші, найсоковитіший і мармуровий.

Вага: 400.00г.

0,00 грн
1 500,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 400 г.

Стейк Рібай Argentina з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.

Очікуємо

Стейк Філе-міньйон USA. 

Стейк з центральної частини вирізки, найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.

Очікуємо

Вага стейку 450 г.

Стейк Нью-Йорк Prime з поперекової частини. Структура м’яса більш щільна, ніж у стейка Рібай. За рахунок жирового комірця цей стейк більш ароматний.

Очікуємо

Стейк Рібай High Choice з реберної частини, найсоковитіший і мармуровий. Ідеальний для першого знайомства з мармуровим м'ясом.

Очікуємо

Стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці, має більш витончений смак.

Вага стейку 700 г.

Вага: 700.00г.

0,00 грн
2 200,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 700 г.

Стейк Ковбой або Рібай на кістці має більш витончений смак.

 

Вага: 700.00г.

0,00 грн
2 200,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 700 г.

Стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці, має більш витончений смак.

Вага: 700.00г.

0,00 грн
3 000,00 грн

Очікуємо

Стейк Ковбой або Рібай на кістці має більш витончений смак.

Очікуємо

Преміальний стейк Рібай Prime з реберної частини, відрізняється ступінню мармуровості PRIME. Висока ступінь мармуровості. Неперевершено красивий, дуже ніжний та смачний стейк.

Вага: 1000.00г.

0,00 грн
3 400,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 1000 г.

Стейк Портерхаус – це  унікальний стейк на Т-подібній  кістці. Його особливість в тому, що ви маєте змогу скуштувати два види м'яса – Нью-Йорк та Філе-міньйон.

Очікуємо

Вага стейку 1000 г.

Стейк Портерхаус – це  унікальний стейк на Т-подібній  кістці. Його особливість в тому, що ви маєте змогу скуштувати два види м'яса – Нью-Йорк та Філе-міньйон.

Вага: 100.00г.

0,00 грн
1 700,00 грн

Очікуємо

Ваговий стейк. Ціна за 100 г.

Стейк Рібай вагю з центрального м'яза реберного відруба – цн справжня кулінарна коштовність. У цьому мʼясі вміст особливого жиру від 30% і вище. М'ясо буквально тане в роті навіть у сирому вигляді. Високий ступінь мармуровості забезпечує неповторну ніжність, смак та аромат.

Вага: 1000.00г.

0,00 грн
4 200,00 грн

Очікуємо

Вага одного стейку приблизно 1 кг.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Вага: 100.00г.

0,00 грн
1 800,00 грн

Очікуємо

Ваговий стейк. Ціна за 100 г.

Стейк Тендерлоін wagyu з центральної частини вирізки – справжня кулінарна коштовність. Вміст особливого жиру від 30% і вище. Навіть у сирому вигляді забезпечує високий ступінь мармуровості, неповторну ніжність, смак та аромат.

Вага: 450.00г.

0,00 грн
5 200,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 450 г.

Стейк Рібай вагю з центрального м'яза реберного відруба відрізняється винятковою мармуровістю категорії А9+ . Це надає м'ясу насичений, вершковий смак, ніжність і соковитість.