М'ясний ресторан BEEF - доставка
Меню ланчів діє з 12:00 до 16:00 з понеділка по п'ятницю
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
У стейку Нью-Йорк ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.
Нью-Йорк Prime USA 450 г.
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон USA
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон ARG 230 г
У стейку ніжна текстура, щільне м'ясо та яскраво виражений смак. Він менш жирний, але ароматніший.
Рібай AR 400 г.
Соковитий та ніжний стейк із солодкуватим смаком.
Рібай High Choice USA 450 г.
Ті-боун названий на честь Т-подібної кісточки, що розділяє його на дві частини – стейк Нью-Йорк і Філе-міньйон. Ідеальне поєднання пісного та ніжного стейків.
Ті-боун USA 700 г.
Філе-міньйон – відріз тонкої частини вирізки, найдорожчий і найцінніший відруб. Ніжне мармурове м'ясо буквально тане у роті.
Філе-міньйон UA 230 г.
Найпопулярніший стейк, дуже соковитий, з ніжним та солодкуватим смаком. Чим більше в стейку жирових прожилок, тим ніжніше і соковитіше м'ясо. Яловичина категорії Prime має дуже високий рівень мармуру.
Рібай Prime USA 450г.
Сет альтернативних стейків – skirt, butcher (hanging tender), flank.
Для бургера готуємо котлету з філе індички, додаємо салат бостон та яблуко. Булочки бріош змащуємо соусом дор-блю.
Булка бріош із соусом гірчичний тартар, слайси тендерлоіну UA, сир чеддер та картопля фрі з соусом
Булка бріош, котлета з рубаного стейку RIBEYE PRIME, сир чеддер, бекон, фуа-гра, листя айсберга, огірок, томат, кільця фрі, трюфельна олія, соус BBQ з картоплею фрі та соусом.
Солянка
Карпачо з яловичини UA
Ніжний паштет з курячої печінки подаємо з цибулевим конфітюром та булочками бріош.
Каре молочної телятини подаємо з молодою картоплею, баклажанами, йогуртовим соусом, зеленою та копченою олією.
Насичений м'ясний бульйон з телячими щічками, в'яленими томатами, пастою та зеленню.
Ваш Hangover breakfast з яєчнею, стейком butcher, картоплею фрі, молодою морквою з лабне та песто.
Солоні сирники подаємо з тартаром з лосося, авокадо, спецією фурікаке, копченою та оливковою олією та сирним соусом блючіз.
Класичний салат BEEF з ростбіфом, міксом зелені, томатами чері на грилі та гірчичним соусом.
Ніжний крем-суп з білих грибів, печериць та вершків.
Ризото готуємо на курячому бульйоні з білими грибами та соусом деміглас.
Для цього бургера ми готуємо котлети з української та американської яловичини з листом салату бостон, червоною цибулею, маринованим огірком та кільцями томату. Дві булочки бріош шеф змащує соусом BBQ.
Класичний італійський десерт подаємо у карамелі з карамелізованим ананасом та імбиром.
Ми приготуємо для вас сніданок з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.
Фокачча, сіміт, темний з насінням, пшеничний на заквасці та вершкове масло з анчоусами.
Млинець подаємо зі слабосолоним лососем, авокадо, свіжим шпинатом, слайсами сиру Чедер, маринованим огірком, діпами з сиру фета та вареним курячим яйцем.
Запечена картопля з грибами
Basque burnt cheesecake – відомий чизкейк з Країни Басків. Його готують у печі з сиру Філадельфія, вершків та натуральної ванілі.
Профітролі з кремом патісьєр
Тарт з пісочного тіста з горіхом пекан
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
Італійський десерт готуємо за класичним рецептом.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
Салат готуємо з карамелізованим в соусі теріякі баклажаном, королівським манго, томатами чері, сиром страчателла та кінзою.
Сезонні овочі готуємо для вас на грилі
Обсмажена на грилі кукурудза із вершковим маслом.
Лосось обсмажуємо до хрусткої скоринки. Подаємо з молодими овочами з кокосовим соусом карі та червоною ікрою.
Обсмажені з часником гребінці, креветки JAMBO, восьминіг, вершки, часникова олія, зелень, чіабатта.
Дорадо готуємо на грилі, подаємо з лимоном та перцевим соусом.
600-800 г
Спаржа на грилі.
Тушена у власному соку традиційна італійська яловичина на кістці з овочами та соусом демігляс.
Обсмажений іспанський перець Падрон, морська сіль.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
Картопляний гратен з сирним соусом
Класичний круасан з джемом на вибір.
Круасан з мигдалем
Круасан з лососем та авокадо готуємо з крем-сиром та руколою.
Котлету з американської яловичини готуємо з додаванням вершкового масла та запікаємо в хоспері. Просмажка medium.
Тартар з лосося готуємо з горіховим соусом, бобами едамаме, авокадо, жовтком перепелиного яйця. Подаємо з кнелею з мусу вершкового сира з додаванням ікри тобіко.
Заправляємо соусом ворчестер, оливковою олією, цибулевою заправкою.
Запечене курча у соусі кімчі з кукурудзою елотес.
Мікс салатів, тигрові креветки, манго, авокадо, огірок, заправка вінегрет (з бальзаміком, апельсиновий фреш, французька гірчиця та оливкова олія), цедра Лайма, м'ята, хрумке тісто катаїфі
Морквяно-мигдалевий бісквіт
Basque burnt cheesecake – відомий чизкейк з Країни Басків.
100г
Меню ланчів діє з 12:00 до 16:00 з понеділка по п'ятницю
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
Меню ланчів діє з 12:00 до 16:00 з понеділка по п'ятницю
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
Світова традиція, коли спеціальну вечерю готує для вас особисто шеф-кухар. Стіл розташований на кухні ресторану і ви спостерігаєте за процесом від початку і до кінця.
У меню сім подач, одна з якої – обов'язково преміальний стейк, а сомельє підбере вина до кожної страви.
Вартість: 5000 грн/чол.
*Дата вечері погоджується індивідуально з рестораном за 3 робочих днів до бажаної дати.
**Квитки придбані до 16 квітня 2024 року є дійними. Гостям потрібно лише доплатити різницю вартості.
Знайомство з бар-менеджером BEEF починається з келиха ігристого. На майстер-класі гості навчаться готувати 2 коктейлі. Це можуть бути мікси на основі джину, рому, віскі, оригінальні сауери або секретні авторські лонги. Кажуть, після легендарних майстер-класів у BEEF деякі кидали роботу і йшли в бармени.
Вартість: 1500 грн/людина.
Обсмажені гриби з часником тушковані у хересі.
Готуємо щупальця восьминога на грилі, подаємо з гратеном та вершковим соусом дорблю.
Для каре ягняти рекомендована просмажка medium.
Борщ подаємо з телячими щоками. До борщу – темний хліб з насінням.
Хамон Belotta
Готуємо з салатом айсберг, руколою, авокадо, додаємо шампіньйони, огірки та вʼялені томати.
Для вашої особливої події або просто за приємної нагоди – подарунковий сертифікт в найкращий мʼясний ресторан України.
Для вашої особливої події або просто за приємної нагоди – подарунковий сертифікт в найкращий мʼясний ресторан України.
Для вашої особливої події або просто за приємної нагоди – подарунковий сертифікт в найкращий мʼясний ресторан України.
Все почнеться зі знайомства з шеф-кухарем. Він розповість про різні види стейків, їх особливості та відмінності. Далі ви особисто виберете свій ідеальний відруб і під керівництвом шефа підсмажете його на відкритому вогні. Вечеря супроводжується закусками і вином.
Регулярно майстер-клас з приготування американської мармурової яловичини проходить кожну суботу о 18:00 (або в той час, коли ви захочете, варто лише зробити резерв за три дні).
Вартість: 5000 грн/людина.
**До уваги власників сертифікатів, придбаних до 23 лютого 2022 року.
Сертифікати є дійсними. Для відвідування майстер-класу необхідно вибрати дату та додати різницю вартості на момент вашого візиту.
Великий сніданок BEEF ми приготуємо для вас з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.
Для великого сніданку готуємо яєчню з трьох яєць, додаємо смажений цукіні, бекон, ростбіф, шампіньйони, томати чері, шпинат. Подаємо з хлібом симіт та пітою.
Вівсяну кашу готуємо з яйцем пашот, беконом, спаржею, пармезаном, лисичками та трюфельною олією.
Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Український стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менше ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Український стейк Ковбой або Рібай на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Український стек Портерхаус на Т-подібній кістці містить два види м'яса – Нью-Йорк і Філе-міньйон. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Український стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менше ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Український стейк Ковбой або Рібай на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Український стек Портерхаус на Т-подібній кістці містить два види м'яса – Нью-Йорк і Філе-міньйон. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Вага стейку 230 г.
Українській стейк стейк Філе-міньйон з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.
Сет альтернативних стейків – skirt, butcher (hanging tender), flank.
Стейк Рібай UA, 400 г.
Стейк з реберної частини туші. Найсоковитіший і мармуровий.
Ваговий стейк Ковбой з реберної частини. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Vaca vieja – це іспанська традиція використання корів поважного віку для виробництва стейків з домінуючим яловичим смаком та солодким особливим смаком жиру. Для цього стейку ми відбираємо українських дорослих корів мʼясних та молочних пород та визріваємо сухим способом мінімум 35 днів. Але з кожним додатковим днем дозрівання, стейк набуває ще більш яскравого смаку. При споживані рекомендуємо поєднувати мʼясо та жир в одному укусі.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Ціна за 100 г.
Український стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менше ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Ціна за 100 г.
Український стейк Ковбой або Рібай на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Ціна за 100 г.
Український стек Портерхаус на Т-подібній кістці містить два види м'яса – Нью-Йорк і Філе-міньйон. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Вага стейку 230 г.
Стейк Філе-міньйон Argentina з реберної частини туші, найсоковитіший і мармуровий.
Вага стейку 400 г.
Стейк Рібай Argentina з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.
Стейк Філе-міньйон USA.
Стейк з центральної частини вирізки, найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.
Вага стейку 450 г.
Стейк Нью-Йорк Prime з поперекової частини. Структура м’яса більш щільна, ніж у стейка Рібай. За рахунок жирового комірця цей стейк більш ароматний.
Стейк Рібай High Choice з реберної частини, найсоковитіший і мармуровий. Ідеальний для першого знайомства з мармуровим м'ясом.
Стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці, має більш витончений смак.
Вага стейку 700 г.
Вага стейку 700 г.
Стейк Ковбой або Рібай на кістці має більш витончений смак.
Вага стейку 700 г.
Стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці, має більш витончений смак.
Стейк Ковбой або Рібай на кістці має більш витончений смак.
Преміальний стейк Рібай Prime з реберної частини, відрізняється ступінню мармуровості PRIME. Висока ступінь мармуровості. Неперевершено красивий, дуже ніжний та смачний стейк.
Вага стейку 1000 г.
Стейк Портерхаус – це унікальний стейк на Т-подібній кістці. Його особливість в тому, що ви маєте змогу скуштувати два види м'яса – Нью-Йорк та Філе-міньйон.
Вага стейку 1000 г.
Стейк Портерхаус – це унікальний стейк на Т-подібній кістці. Його особливість в тому, що ви маєте змогу скуштувати два види м'яса – Нью-Йорк та Філе-міньйон.
Ваговий стейк. Ціна за 100 г.
Стейк Рібай вагю з центрального м'яза реберного відруба – цн справжня кулінарна коштовність. У цьому мʼясі вміст особливого жиру від 30% і вище. М'ясо буквально тане в роті навіть у сирому вигляді. Високий ступінь мармуровості забезпечує неповторну ніжність, смак та аромат.
Вага одного стейку приблизно 1 кг.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Ціна за 100 г.
Стейк Тендерлоін wagyu з центральної частини вирізки – справжня кулінарна коштовність. Вміст особливого жиру від 30% і вище. Навіть у сирому вигляді забезпечує високий ступінь мармуровості, неповторну ніжність, смак та аромат.
Вага стейку 450 г.
Стейк Рібай вагю з центрального м'яза реберного відруба відрізняється винятковою мармуровістю категорії А9+ . Це надає м'ясу насичений, вершковий смак, ніжність і соковитість.