М'ясний ресторан BEEF - доставка
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 16:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
Картопляний гратен з сирним соусом
Класичний круасан з джемом на вибір.
Круасан з мигдалем
Круасан з лососем та авокадо готуємо з крем-сиром та руколою.
Котлету з американської яловичини готуємо з додаванням вершкового масла та запікаємо в хоспері. Просмажка medium.
Тартар з лосося готуємо з горіховим соусом, бобами едамаме, авокадо, жовтком перепелиного яйця. Подаємо з кнелею з мусу вершкового сира з додаванням ікри тобіко.
Заправляємо соусом ворчестер, оливковою олією, цибулевою заправкою.
Запечене курча у соусі кімчі з кукурудзою елотес.
Мікс салатів, тигрові креветки, манго, авокадо, огірок, заправка вінегрет (з бальзаміком, апельсиновий фреш, французька гірчиця та оливкова олія), цедра Лайма, м'ята, хрумке тісто катаїфі
Морквяно-мигдалевий бісквіт
Basque burnt cheesecake – відомий чизкейк з Країни Басків.
100г
Меню ланчів діє з 12:00 до 16:00 з понеділка по п'ятницю
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
Меню ланчів діє з 12:00 до 16:00 з понеділка по п'ятницю
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або цитрусовий лимонад.
Світова традиція, коли спеціальну вечерю готує для вас особисто шеф-кухар. Стіл розташований на кухні ресторану і ви спостерігаєте за процесом від початку і до кінця.
У меню сім подач, одна з якої – обов'язково преміальний стейк, а сомельє підбере вина до кожної страви.
Вартість: 5000 грн/чол.
*Дата вечері погоджується індивідуально з рестораном за 3 робочих днів до бажаної дати.
**Квитки придбані до 16 квітня 2024 року є дійними. Гостям потрібно лише доплатити різницю вартості.
Знайомство з бар-менеджером BEEF починається з келиха ігристого. На майстер-класі гості навчаться готувати 2 коктейлі. Це можуть бути мікси на основі джину, рому, віскі, оригінальні сауери або секретні авторські лонги. Кажуть, після легендарних майстер-класів у BEEF деякі кидали роботу і йшли в бармени.
Вартість: 1500 грн/людина.
Обсмажені гриби з часником тушковані у хересі.
Готуємо щупальця восьминога на грилі, подаємо з гратеном та вершковим соусом дорблю.
Для каре ягняти рекомендована просмажка medium.
Борщ подаємо з телячими щоками. До борщу – темний хліб з насінням.
Хамон Belotta