Усі товари

Фільтр

Цукіні, баклажан, перець капі, томати, гриби у соусі песто. 

Обсмажені гриби з часником тушковані у хересі. 

Дорадо готуємо на грилі, подаємо з лимоном та перцевим соусом. 

600-800 г

Обсмажені з часником гребінці, креветки JAMBO, восьминіг, вершки, часникова олія, зелень, чіабатта.

Обсмажені з часником гребінці, креветки JAMBO, восьминіг, вершки, часникова олія, зелень, чіабатта.

Лосось обсмажуємо до хрусткої скоринки. Подаємо з молодими овочами з кокосовим соусом карі та червоною ікрою.

Готуємо ніжку кролика, томлену у вершках. Подаємо з картопляним пюре.

Котлету з американської яловичини готуємо з додаванням вершкового масла та запікаємо в хоспері. Просмажка medium.

Курча мариноване у соусі кім-чи, змащене часниковим соусом.

0,00 грн
590,00 грн

Тушена у власному соку традиційна італійська яловичина на кістці з овочами та соусом демігляс.

Тартар з лосося готуємо з горіховим соусом, бобами едамаме, авокадо, жовтком перепелиного яйця. Подаємо з кнелею з мусу вершкового сира з додаванням ікри тобіко.

Заправляємо соусом ворчестер, оливковою олією, цибулевою заправкою. 

Насичений м'ясний бульйон з телячими щічками, в'яленими томатами, пастою та зеленню.

Для каре ягняти рекомендована просмажка medium. 

 

Готуємо салат з локальними томатами, болгарським перцем, огірками, оливками каламата, синьою маринованою цибулею  та кульками з фети.  

Салат з соковитих бакинських томатів

Готуємо салат з манго, авокадо, креветками Гамба Роха, міксу салатів, огірком, вустричним соусом та смаженим тістом катаіфі. 

Тартар з яловичини подаємо з зеленим горошком, зеленою цибулею та панірованим курячим жовтком, обсмаженим у фритюрі.

Подаємо з домашніми картопляними чіпсами. 

 

Яловича вирізка сувід маринована у солі та перці та соусі тонато. 

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Два яйця пашот зі слабосоленим лососем, авокадо, томатами чері та міксом салату. Додаємо соус Голандез та червону ікру. 

 

 

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.

Ранковий бургер готуємо з ніжним скремблом, шпинатом, обсмаженим з пікантним сиром, цибулевим конфітюром. Подаємо зі смаженим беконом та хрусткою картоплею пай.

Ми приготуємо для вас сніданок з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.

Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні

Ми приготуємо для вас сніданок з 10:00 до 12:00 ранку у будні та з 10:00 до 16:00 у вихідні