Усі товари
Цукіні, баклажан, перець капі, томати, гриби у соусі песто.
Обсмажені гриби з часником тушковані у хересі.
Дорадо готуємо на грилі, подаємо з лимоном та перцевим соусом.
600-800 г
Обсмажені з часником гребінці, креветки JAMBO, восьминіг, вершки, часникова олія, зелень, чіабатта.
Обсмажені з часником гребінці, креветки JAMBO, восьминіг, вершки, часникова олія, зелень, чіабатта.
Лосось обсмажуємо до хрусткої скоринки. Подаємо з молодими овочами з кокосовим соусом карі та червоною ікрою.
Готуємо ніжку кролика, томлену у вершках. Подаємо з картопляним пюре.
Котлету з американської яловичини готуємо з додаванням вершкового масла та запікаємо в хоспері. Просмажка medium.
Курча мариноване у соусі кім-чи, змащене часниковим соусом.
Тушена у власному соку традиційна італійська яловичина на кістці з овочами та соусом демігляс.
Тартар з лосося готуємо з горіховим соусом, бобами едамаме, авокадо, жовтком перепелиного яйця. Подаємо з кнелею з мусу вершкового сира з додаванням ікри тобіко.
Заправляємо соусом ворчестер, оливковою олією, цибулевою заправкою.
Насичений м'ясний бульйон з телячими щічками, в'яленими томатами, пастою та зеленню.
Для каре ягняти рекомендована просмажка medium.
Готуємо салат з локальними томатами, болгарським перцем, огірками, оливками каламата, синьою маринованою цибулею та кульками з фети.
Салат з соковитих бакинських томатів
Готуємо салат з манго, авокадо, креветками Гамба Роха, міксу салатів, огірком, вустричним соусом та смаженим тістом катаіфі.
Тартар з яловичини подаємо з зеленим горошком, зеленою цибулею та панірованим курячим жовтком, обсмаженим у фритюрі.
Подаємо з домашніми картопляними чіпсами.
Яловича вирізка сувід маринована у солі та перці та соусі тонато.
Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.
Два яйця пашот зі слабосоленим лососем, авокадо, томатами чері та міксом салату. Додаємо соус Голандез та червону ікру.
Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні.
Ранковий бургер готуємо з ніжним скремблом, шпинатом, обсмаженим з пікантним сиром, цибулевим конфітюром. Подаємо зі смаженим беконом та хрусткою картоплею пай.
Ми приготуємо для вас сніданок з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.
Ми приготуємо для вас сніданок з 10 до 12 ранку у будні та з 10 до 16 у вихідні
Ми приготуємо для вас сніданок з 10:00 до 12:00 ранку у будні та з 10:00 до 16:00 у вихідні