М'ясний ресторан BEEF - доставка
Обсмажені з часником гребінці, креветки JAMBO, восьминіг, вершки, часникова олія, зелень, чіабатта.
Дорадо готуємо на грилі, подаємо з лимоном та перцевим соусом.
600-800 г
Тушена у власному соку традиційна італійська яловичина на кістці з овочами та соусом демігляс.
Качина грудка з селерево-трюфельним пюре, броколіні, молодий фенхель, чіпси з прошуто, вершковий соус жу.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або узвар.
Класичний круасан з джемом на вибір.
Круасан з мигдалем
Круасан з лососем та авокадо готуємо з крем-сиром та руколою.
Круасан з печеним перцем готуємо з сиром фета, мостардою, крем-сиром та руколою.
Котлету з американської яловичини готуємо з додаванням вершкового масла та запікаємо в хоспері. Просмажка medium.
Тартар з лосося готуємо з горіховим соусом, бобами едамаме, авокадо, жовтком перепелиного яйця. Подаємо з кнелею з мусу вершкового сира з додаванням ікри тобіко.
Заправляємо соусом ворчестер, оливковою олією, цибулевою заправкою.
Запечене курча у соусі кімчі з кукурудзою елотес.
Мікс салату, свіжий огірок, редька, авокадо, селера, яблуко, зерна гранату та насіння гарбуза.
Морквяно-мигдалевий бісквіт
Круасан з ростбіфом готуємо з томатами на грилі, шпинатом, соусами понзу та блючіз.
Basque burnt cheesecake – відомий чизкейк з Країни Басків.
Моті з лаймовим парфе та шматочками свіжого манго. Додаємо маракуєвий крем, сезонні ягоди та молочну крихту.
100г
BEEF Wine Store – твій новий маркет вина в центрі Києва у ресторані BEEF, створений нашим шеф-сомельє Дмитром Саприкіним. Наповнюємо полиці вином і стартуємо вже з наступного тижня. І ця подія буде дійсно десять з десяти!
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або узвар.
Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.
До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або узвар.