М'ясний ресторан BEEF - доставка

Фільтр

Вага: 250.00г.

0,00 грн
290,00 грн

Очікуємо

Моті з лаймовим парфе та шматочками свіжого манго. Додаємо маракуєвий крем, сезонні ягоди та молочну крихту. 

Вага: 50.00г.

0,00 грн
100,00 грн

Очікуємо

100г

Очікуємо

BEEF Wine Store – твій новий маркет вина в центрі Києва у ресторані BEEF, створений нашим шеф-сомельє Дмитром Саприкіним. Наповнюємо полиці вином і стартуємо вже з наступного тижня. І ця подія буде дійсно десять з десяти!

Очікуємо

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або узвар.

Очікуємо

Меню ланчів діє у будні з 12:00 до 15:00.

До кожного ланчу ми додаємо фруктово-ягідний морс або узвар.

Вага: 400.00г.

0,00 грн
580,00 грн

Очікуємо

Готуємо ніжку кролика, томлену у вершках. Подаємо з картопляним пюре.

Вага: 1.00г.

0,00 грн
5 000,00 грн

Очікуємо

Світова традиція, коли спеціальну вечерю готує для вас особисто шеф-кухар. Стіл розташований на кухні ресторану і ви спостерігаєте за процесом від початку і до кінця.

У меню сім подач, одна з якої – обов'язково преміальний стейк, а сомельє підбере вина до кожної страви. 

Вартість: 5000 грн/чол. 

*Дата вечері погоджується індивідуально з рестораном за 3 робочих днів до бажаної дати.

**Квитки придбані до 16 квітня 2024 року є дійними. Гостям потрібно лише доплатити різницю вартості.

Вага: 1.00г.

0,00 грн
1 200,00 грн

Очікуємо

Знайомство з бар-менеджером BEEF починається з келиха ігристого. На майстер-класі гості навчаться готувати 2 коктейлі. Це можуть бути мікси на основі джину, рому, віскі, оригінальні сауери або секретні авторські лонги. Кажуть, після легендарних майстер-класів у BEEF деякі кидали роботу і йшли в бармени.

Вартість: 1200 грн/людина. 

Очікуємо

Готуємо щупальця восьминога з молодою картоплею, грильованими томатами чері, цукіні та оливками. Додаємо перцевий соус з обпалених томатів та перців. 

Очікуємо

Для каре ягняти рекомендована просмажка medium. 

 

Вага: 300.00г.

0,00 грн
560,00 грн

Очікуємо

Ростбіф, обсмажені гриби шимеджі, паростки сої, грильовані томати черрі, авокадо, шпинат, рукола, кінза, мʼята, базилік, перець чилі, арахіс у спеціях та кисло-солодка заправка з понзу та кунжутною олією.

Очікуємо

Для вашої особливої події або просто за приємної нагоди – подарунковий сертифікт в найкращий мʼясний ресторан України.

Очікуємо

Для вашої особливої події або просто за приємної нагоди – подарунковий сертифікт в найкращий мʼясний ресторан України.

Очікуємо

Для вашої особливої події або просто за приємної нагоди – подарунковий сертифікт в найкращий мʼясний ресторан України.

Очікуємо

Все почнеться зі знайомства з шеф-кухарем. Він розповість про різні види стейків, їх особливості та відмінності. Далі ви особисто виберете свій ідеальний відруб і під керівництвом шефа підсмажете його на відкритому вогні. Вечеря супроводжується закусками і вином.

Регулярно майстер-клас з приготування американської мармурової яловичини проходить кожну суботу о 18:00 (або в той час, коли ви захочете, варто лише зробити резерв за три дні).

Вартість: 3900 грн/людина.

**До уваги власників сертифікатів, придбаних до 23 лютого 2022 року.

Сертифікати є дійсними. Для відвідування майстер-класу необхідно вибрати дату та додати різницю вартості на момент вашого візиту. 

Вага: 480.00г.

0,00 грн
490,00 грн

Очікуємо

Великий сніданок BEEF ми приготуємо для вас з 10:00 до 12:00 по будням та з 10:00 до 16:00 по вихідним.

Для великого сніданку готуємо яєчню з трьох яєць, додаємо смажений цукіні, бекон, ростбіф, шампіньйони, томати чері, шпинат. Подаємо з хлібом симіт та пітою.

Вага: 330.00г.

0,00 грн
320,00 грн

Очікуємо

Вівсяну кашу готуємо з яйцем пашот, беконом, спаржею, пармезаном, лисичками та трюфельною олією. 

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менше ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стейк Ковбой або Рібай на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ. 

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стек Портерхаус на Т-подібній кістці містить два види м'яса Нью-Йорк і Філе-міньйон. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менше ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стейк Ковбой або Рібай на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ. 

Очікуємо

Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.

Український стек Портерхаус на Т-подібній кістці містить два види м'яса Нью-Йорк і Філе-міньйон. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою.

УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.

Вага: 230.00г.

0,00 грн
500,00 грн

Очікуємо

Вага стейку 230 г.

Українській стейк стейк Філе-міньйон з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.